Retur Produse

Conform Ordonantei de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:
Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) și art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însotit) CU OBLIGATIA SUPORTARII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.
Returnarea produsului catre EHUA TRAVEL S.R.L. trebuie realizată prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasă de client, excepție Posta Română, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la recepția produsului returnat. EHUA TRAVEL S.R.L. va înapoia prin transfer bancar contravaloarea mărfii returnate în maxim 14 de zile de la data returnării produselor. Conform legislației din România puteți să returnați produsele cumpărate de pe ehua.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea lor.

Condiții generale pentru returul produselor vândute și expediate de S.C. EHUA TRAVEL S.R.L. :

  • Produsele pe care le returnați trebuie să fie în aceeași stare în care l-ați primit.
  • Returul se face cu etichetele initiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător / distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Produsul trebuie să fie în aceeasi stare în care a fost livrat și însoțit de accesoriile / cadourile cu care a fost livrat.
  • Dacă ați cumpărat mai multe produse de același fel și doriți să le returnați pe toate, asigurați-vă că doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele carora le lipsesc accesorii.

Condiții de predare:

– Coletul trebuie sigilat pentru a putea fi preluat și returnat în conditii optime: vă recomandăm o cutie solidă sau un plic, ambele cu protecție la interior în cazul în care ambalajul original este deteriorat.

– Trebuie completat un formular de retur pentru produsele pe care doriți să le returnați.

Produse de tip comandă specială (indiferent de categorie) nu pot fi returnate.

Limitarea dreptului la retur gratuit
Compania EHUA TRAVEL SRL își rezervă dreptul de a limita serviciul “Retur produse în 14 zile” în cazul unor retururi repetate sau în cazul unor urme vizibile de uzură a produselor, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisă, apel sau prin posta electronică, atunci când se constată un comportament incorect.