Livrăm colete oriunde în țară prin firma de curierat rapid Fan Courier, GLS sau Urgent Curier. Prețul pentru ambalare și livrare prin curier este de 100RON.

Comenzile ale caror valoare depășește suma de 1000 RON sunt livrate GRATUIT, dacă plata a fost efectuată online cu cardul sau transfer bancar (OP).

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinație, oriunde în țară, în maxim 2 zile lucratoare.

Comenzile recepționate până la ora 15:00 se expediează în aceeași zi, iar cele receptionate după ora 15:00 vor fi expediate în următoarea zi lucrătoare.

Returul produselor:

Conform Ordonanței de Urgență Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative:
Înainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în termen de 14 zile începand de la ziua în care intra în posesia fizică a produsului.
Renuntarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit) CU OBLIGAȚIA SUPORTĂRII CHELTUIELILOR DE TRANSPORT OCAZIONATE CU LIVRAREA PRODUSULUI.
Returnarea produsului către SC EHUA TRAVEL S.R.L. trebuie făcută prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasă de client, excepție Posta Română, conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6, litera I.

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 14 zile de la recepția produsului returnat. SC EHUA TRAVEL S.R.L. va înapoia prin transfer bancar contravaloarea mărfii returnate în maxim 14 de zile de la data returnării produselor. Conform legislației din România puteți să returnați produsele cumpărate de pe ehua.ro în termen de 14 zile de la cumpărarea lor.

Contact Us
First
Last