FOLIA INTELIGENTĂ reprezintă noul trend, fiind utilizată în clădirile companiilor de top din întreaga lume, precum: Google, Bank of America, Disney, eBay, Microsoft, IBM, Fox News și multe altele.
Fiind astfel, modalitatea cea mai simplă de a avea intimitate sau vizibilitate instantaneu (în mai puțin de 10 milisecunde), doar la o simplă apăsare de buton. Controlul foliei se poate realiza la distanță cu ajutorul dispozitivelor smart home, aplicației din telefon/tabletă sau prin intermediul telecomenzii.
Se pot elimina astfel perdelele, jaluzelele, orice alt tip de obstacol în fața geamului, fără a încărca designul inutil.
Un beneficiu foarte interesant al acestei folii este faptul că ea poate servi drept ecran de proiecție, astfel o vitrină poate folosi ca și spațiu de reclamă.
FOLIA INTELIGENTĂ este o folie opacă, concepută din poliester, aceasta conține cristale lichide dispersate şi straturi conductive de polimeri.
Conectată la o sursă de curent electric folia devine transparentă, transformând sticla opacă într-o suprafață perfect transparentă. Suprafața revine la starea sa opacă atunci când sursa de curent este întreruptă.
Aplicații

Locuințe
Birouri
Cabinete stomatologice
Studiouri TV
Concerte și spectacole live
Săli de conferințe
Lansări de produse
Magazine și centre comerciale
Afișare Recepții
Muzee și atracții pentru vizitatori
Saloane auto
Hoteluri, Restaurante, baruri și cluburi

Avantajele foliilor inteligente
Minimalist
Bucurați-vă de libertatea spațiului conferit de foliile inteligente, nefiind necesară montarea de perdele sau jaluzele obstructive.
Eficiență energetică
Economisiți costurile de încălzire, răcire și iluminare. Foliile inteligente reduc transferul de căldură și cresc nivelul de lumină naturală.
Protecție împotriva sunetului
Proprietățile de izolare fonică ale foliei inteligente mențin zgomotele în exterior iar conversațiile le păstrează în interior.
Securitate
Acționează ca o barieră împotriva intrărilor prin efracție.
Simplu și ușor de instalat
Folia inteligentă este simplu de instalat, vă oferim instrucțiuni detaliate pentru o instalare ușoară.h

SPECIFICAȚIILE PRODUSULUI
DENUMIREA PRODUSULUI Folie cu cristale lichide dispersate cu polimer.
Culoare:
Grosime:
Dimensiuni
Certificate
Garanție:
Tensiunea de alimentare Alb, negru
0.4mm
Max. 1800mm x 6000mm
ISO9001/CE/ROHS/FCC/SGS

2 ani

AC 48v – 60v