OBIECTIVELE NOASTRE AMBITIOASE - EHUA PDLC FILM

1.

Explorarea și dezvoltarea tehnologiei PDLC, Prin utilizarea sticlei comutabile sau a filmului comutabil, puteți duce ferestrele de la cele tradiționale la cele tehnologice printr-un clic de buton.

 

2.

Oferirea de asistență tehnică clienților pentru a finaliza perfect proiectul PDLC Film / Sticlă comutabilă

Dezvoltator de tehnologie PDLC și producător de produse de film PDLC

Rulează videoul

Compania noastră este un dezvoltator profesionist și furnizor de produse PDLC Smart Film și Smart Glass utilizate în principal în industriile de arhitectură și automobile, care este una dintre cele mai vechi companii din industria PDLC.

DESIGN PROCESS

Prin utilizarea sticlei comutabile sau a filmului comutabil, puteți duce ferestrele de la cele tradiționale la cele tehnologice printr-un clic de buton.

IDEI CREATIVE

Cu sticla comutabilă vă puteți bucura de noul aspect fără perdele pe care îl iubiți fără a pierde intimitatea pe care o meritați. Nu numai pentru uz comercial sau de birou, sticla comutabilă și folia comutabilă au o gamă largă de utilizări și în aplicații rezidențiale.

CONFIDENTIALITATE

Filmul comutabil și produsele din sticlă comutabile vă permit să treceți de la confidențialitate completă la claritate printr-o apăsare de comutator. Utilizarea sticlei comutabile sau a filmului comutabil în interior pentru estetică și în designul exterior pentru controlul confidențialității.

REDUCERE COSTURI

Sticla comutabilă sau Smart Film ajută la scăderea costurilor de iluminare, reduc orbirea și ajută la controlul temperaturilor interioare. Protejați mobilierul de casă costisitor și confidențialitatea vizitatorilor sau clienților dvs. cu ajutorul produselor noastre de film comutabile și de sticlă comutabile.